NOTÍCIA DE LA SETMANA

LA NOTICIA DE LA SETMANA

Avui dilluns 4 de juny els alumnes de 1r han assistit a una xerrada sobre la Prevenció del tabaquisme.


dilluns, 14 de novembre del 2011


RIHANNA
Robyn Rihanna Fenty va néixer al 20 de febrer del 1988 a Sant Michael, Barbados. Rihanna es va traslladar a Estats Units a l'edat de 16 per perseguir una carrera musical sota la direcció del productor musical Evan Rogers. El 2004, va guanyar el concurs de bellesa Mis Combermere, interpretant la cançó Hero de Mariah Carey a l'escola Colours of Combermere.
En febrer del 2009 Rihanna va cancel·lar precipitadament la seva actuació prevista a la festa dels Grammy 2009. Posteriorment es va saber que aquesta cancel·lació va deguda a la agressió que va sofrir per el que llavors era el seu novii, Chris Brown, qui va ser arrestat per amenaces criminals y violència domèstica.
Rihanna participa també activament en obres benèfiques, principalment de ajuda a la infància en el tercer món, posant la seva cara en campanyes de Nacions Unides para la infància y actuant en festivals a favor dels nens i contra la gana. La cantant Rihanna té una família “secreta” que viu a la illa de Barbados, on es natural. Segons revela el diari The Sun, la cantant té dos germanastres y un germanastre de una relació anterior de el seu pare.
A pesar de que la multimilionària estrella de la vida moderna no té res a veure amb aquesta família, la veritat es que los tres germans son bastant fans de Rihanna i diu que cada vegada que va al país caribeny, no s’oblida de visitar-los. Oficialment Rihanna té dos germans menors fruits del matrimoni passat delseu pare, de 14 anys, Ronald Fenty, juntament amb la seva mare, Mónica.

La mare de una de las “noves” germanes va ser amiga de la mare de Rihanna, a pesar de estar divorciada per la seva addicció a las drogues y tot ha anat bastant bé entre tots ells.
La cantant Rihanna té una família “secreta” que viu en la illa de Barbados.



1 comentari: