NOTÍCIA DE LA SETMANA

LA NOTICIA DE LA SETMANA

Avui dilluns 4 de juny els alumnes de 1r han assistit a una xerrada sobre la Prevenció del tabaquisme.


dimecres, 3 de març del 2010

BOTERKOEK


Boterkoek (es pronuncia boteurkuk) es una galeta de mantega i es típica de Holanda. No es difícil de fer i no es necessiten gaires ingredients.

INGREDIENTS
200 grams de farina
175 grams de mantega
125 grams de sucre
una bosseta de sucre de vainilla
1 cullerada de llet
una mica de sal

PREPARACIÓ
Posar tots els ingredients en un bol i pastar-ho fins una massa.
Posar la massa en una forma (que es pot posar al forn)
Aixafar la massa fins una massa i després cobreix-la amb una capa fina de llet.
Posar la forma al mig del forn i deixar 20-25 minuts a 200 graus , fins que el pastís estigui daurat.
Treure la forma i deixar reposar 10-15 minuts.

2 comentaris:

  1. Fa molt bona pinta aquest plat!!! Algun dia d'aquests el provaré de fer. Ja us diré com ha anat la cosa.
    Salut!

    ResponElimina
  2. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...que bo!!!

    ResponElimina