NOTÍCIA DE LA SETMANA

LA NOTICIA DE LA SETMANA

Avui dilluns 4 de juny els alumnes de 1r han assistit a una xerrada sobre la Prevenció del tabaquisme.


divendres, 19 de març del 2010

Després de l'ESO què?

Als diversos dies de Tutoria diferents clases vam anar a veure que podríem fer després de l'ESO , a l'ajuntament de Vallbona d'Anoia. Ens faltava alguna cosa,algú que ens expliques millor les coses,perquè solament estaven els tutors. Hi havia uns panells, que explicaven que podríem fer de grans,després de l'ESO;

-Batxillerat: és l’ensenyament que té per objectiu facilitar la formació necessària per cursar, posteriorment, ensenyaments de grau superior o estudis universitaris.

Els cicles formatius de grau mitjà: d’arts plàstiques i disseny serveixen per aprendre el necessari per desenvolupar un determinat ofici artístic. Duren entre 950 i 2.000 hores, que corresponen a un o a dos cursos acadèmics.

Els cicles formatius de grau mitjà de formació professional serveixen per aprendre el necessari per treballar en un determinat àmbit laboral.

Altres possibilitats:Són tots els cursos, cursets, seminaris, tallers... que s’ofereixen al marge del sistema educatiu reglat i, per tant, no ofereixen una titulació oficial. El centre on hagis fet el curs pot donar-te algun tipus de certificat que acrediti la formació cursada.

Aquests cursos poden ser de temàtiques molt diverses. Pots trobar-ne pràcticament de qualsevol tema. Destaquen els cursos de formació ocupacional, que tenen per objectiu facilitar la formació continuada dels treballadors, tant dels que es troben en actiu com dels aturats.
Aquests cursos estan subvencionats i trobaràs tota la informació al Servei d’Ocupació de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada