NOTÍCIA DE LA SETMANA

LA NOTICIA DE LA SETMANA

Avui dilluns 4 de juny els alumnes de 1r han assistit a una xerrada sobre la Prevenció del tabaquisme.


dimecres, 7 d’abril del 2010

LA MONA DE PASQUA



INGREDIENTS PER AL PA DE PESSIC
-6 ous
-250 g farina
-250 g sucre
-1cullerada de llevat

INGREDIENTS PER A LA GUARNICIÓ

-Crema de cacau per untar (nocilla)
-Melmelada de préssec/maduixa
-Fruita confitada: cireres, taronja, raïm...(també s'hi pot posar fruita fresca com plàtans, maduixes, kiwis...)
-Figures de xocolata


PROCEDIMENT PER FER EL PA DE PESSIC:
Es separen les clares dels rovells d'ou. Es col·loquen en un bol i s'hi afegeix el sucre. Es remena fins que es forma un massa ben fina.
En un altre bol es posen les clares i es munten a punt de neu.
Ara, al bol dels rovells hi afegim les clares i ho remenem a poc a poc.
Seguidament hi afegim la farina i ho barregem tot suaument.
Agafem una plata rodona untada de mantega i tirem tota la pasta anterior,i la col.loquem al forn a 160 graus durant 25 minuts.

PROCEDIMENT PER FER EL GUARNIMENT:
Tallem el pa de pessic pel mig (horitzontalment) i hi posem la melmelada de préssec ben escampada en el seu interior.
Pel damunt i pels laterals ho untem amb crema de cacau.

Si es vol, també s'hi pot posar fruita confitada(o si no fruita fresca)

També s'hi poden afegir ametlles pel voltant del pa de pessic i la fruita a sobre, fent alguna forma (flors...)
Per acabar hi col·loquem la figura de xocolata i les plomes de colors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada