NOTÍCIA DE LA SETMANA

LA NOTICIA DE LA SETMANA

Avui dilluns 4 de juny els alumnes de 1r han assistit a una xerrada sobre la Prevenció del tabaquisme.


dimecres, 28 d’abril del 2010


Tambor d'ametlla
També mallorquí. És quasi igual que el torró d'Alacant.
Ingredients:
300 grams d'ametlles crues, 450 grams de sucre, un raig-et de cafè, una mica de mantega, aigua i mitja llimona.
Preparació:
S'escalden les ametlles en una cassola amb aigua bullint, es treuen i es pelen. Després, es posen en una cassola, a poc foc, amb el sucre i es remena amb una espàtula de fusta. Quan el sucre sigui fos, s'hi tira un raig-et de cafè, es remena bé i s'apaga el foc així que comenci a agafar color. Es frega el taulell amb un tros de mantega i s'aboca la cassola al damunt. S'escampa, formant una capa prima, empenyent la massa amb la mitja llimona. Abans no es refredi, es talla a quadres, perquè un cop fred no es talla bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada