NOTÍCIA DE LA SETMANA

LA NOTICIA DE LA SETMANA

Avui dilluns 4 de juny els alumnes de 1r han assistit a una xerrada sobre la Prevenció del tabaquisme.


dimecres, 21 d’abril del 2010

GELAT DE VAINILLA


Com que ja esta arribant l'estiu i el calor, aquí us donem una recepte de gelat de vainilla boníssim!

INGREDIENTS:
- 1/2 l de llet
- 30 g de maizena
- 100 g de sucre
- 30 g de mantega
- 1 cullerada (petita) d'essència de vainilla
- 4 clares d'ou
- 40 g de sucre ( per muntar les clares)

ELABORACIÓ:
En una mica de llet freda desfem la maizena, afegim la resta de llet i posem al foc, incorporem la mantega, el sucre i la vainilla i deixem fins que bulli, remenem tota l'estona amb una cullera de fusta. Deixem refredar tapat a la nevera.
Muntem les clares a punt de neu, a mig muntar hi afegim els 40 g de sucre i acabem de muntar-les.
Quan ja tenim la barreja de la nevera ben freda, remenem bé i hi anem afegint les clares muntades, amb moviments de baix a dalt, amb espàtula, per què no perdi volum.
Deixem al congelador. Al cap d'una hora aproximadament remenem bé i tornem a deixar al congelador.
El deixem a temperatura ambient una estona abans de servir.
Queda ben cremós!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada