NOTÍCIA DE LA SETMANA

LA NOTICIA DE LA SETMANA

Avui dilluns 4 de juny els alumnes de 1r han assistit a una xerrada sobre la Prevenció del tabaquisme.


divendres, 2 de desembre del 2011


LA SAGA CREPUSCLE,
EL FENÒMEN MUNDIAL

Crepuscle (Twilight) és una novel·la sentimental fantàstica escrita per l'autora Stephenie Meyer i publicada el 2005. És la primera part de la sèrie Crepuscle, formada per quatre novel·les: Crepuscle, Lluna Nova, Eclipsi i Trenc d'Alba.

Fitxa tècnica:
Crepuscle
Autor
Stephenie Meyer
Títol original
Twilight
Traductor
País
Idioma
Sèrie
Gènere/s
Editorial
Data de publicació
Publicat en català


ISBN
Seguit per
Lluna nova, Eclipsi i A Trenc d’Alba



Arguments:


Crepuscle:
Història d'amor entre un vampir i una dona. Bella Swan (Kristen Stewart) sempre va ser una noia molt diferent de les seves companyes de l'institut de Phoenix. Quan la seva mare es va tornar a casar, la va enviar a viure amb el seu pare, a la petita i plujosa ciutat de Forks (Washington), una població sense cap al·licient per Bella. Però llavors va conèixer al misteriós i atractiu Edward Cullen (Robert Pattinson), un jove diferent als altres.

Lluna Nova:
Bella Swan ja té 18 anys, i el seu estimat Edward l'ha abandonat anant-se de Forks a una ciutat que ella desconeix i ha entrat en una llarga i profunda depressió. Aconsegueix sortir una mica d'aquesta gràcies al seu amic Jacob Black, qui està profundament enamorat d'ella. Bella aviat descobreix que Jacob s'ha convertit en un licantrop, enemic natural dels vampirs. Conscient que és la presa de Victoria, la companya de James, a manera de venjança per la mort d'aquest, comprèn que no estan fora de perill ni ella ni els seus familiars i amics.

Eclipsi:
Mentre Seattle és assolada per una cadena de misteriosos assassinats i un malvat vampir continua la seva recerca de venjança, Bella es troba, un cop més, envoltada pel perill. Enmig de tot això, es veurà forçada a triar entre el seu amor per Edward i la seva amistat amb Jacob ... sabent que la seva decisió té el potencial per encendre la flama de la lluita intemporal entre vampirs i homes-llop. Amb la seva graduació aproximant ràpidament, Bella ha de prendre una decisió més: vida o mort. Però quin és quin?

A Trenc d’Alba:
Part 1:
En el capítol tan esperat de Crepuscle, la felicitat dels nuvis Bella Swan (Kristen Stewart) i el vampir Edward Cullen (Robert Pattinson) és interromput per una sèrie de traïcions i desgràcies que amenacen amb destruir el seu món. Després del seu casament, Bella i Edward es van de viatge a Rio de Janeiro per a la seva lluna de mel, on finalment cedeixen a les seves passions. Bella aviat descobreix que està embarassada, i durant un part gairebé fatal, Edward finalment compleix el seu desig d'esdevenir immortal.
Part 2:
Però l'arribada de la seva filla notable, Renesmee, posa en moviment una cadena d'esdeveniments perillosos que enfronta els Cullen i els seus aliats contra els Volturi, el consell dels líders del temible dels vampirs, preparant l'escenari per a una batalla sense quarter. El suspens i el romanticisme de A Trenc d’Alba continuen la història èpica de la fantasia sobrenatural i l'amor apassionat que ha fet de la saga Crepuscle en un fenomen mundial.


Crepuscle va començar sent una simple pel·lícula, del Best Seller, Twiling, de l’escriptora Stephenie Meyer i va acabar convertint-se en el episodi cinematogràfic més esperat, la saga va començar al 2008, i suposadament, acabarà al 2012, amb la segona part de A Trenc d’Alba. Es rumoreja que la escriptora volia fer un cinquè llibre, anomenat Sol de Mitjanit, però en quant aquesta notícia es va escampar per la xarxa, Stephenie es va enfadar i malauradament, va deixar de escriure’l i no se sap si el acabarà.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada