NOTÍCIA DE LA SETMANA

LA NOTICIA DE LA SETMANA

Avui dilluns 4 de juny els alumnes de 1r han assistit a una xerrada sobre la Prevenció del tabaquisme.


divendres, 9 de desembre del 2011


LES JORNADES DE LA CIÈNCIA

Les jornades de la ciència van ser el 14 i 15 de novembre. Aquestes activitats van ser bastant entretingudes ja que els de primer s’ho van passar molt bé en el seu taller que van fer el dilluns 14 les activitats misterioses, es van fer amb la ciència evidentment i productes químics que els van deixar bocabadats.
Els de segon van fer un taller d’origami i van aprendre a crear un tetraedre de paper que crec que els va agradar.
Els alumnes de tercer d’ESO van veure una pel·lícula que es titula: Habitación de Fermat tracta sobre les matemàtiques i de que qualsevol nombre parell pot descompondre com la suma de dos nombres primers.
Quart d’ESO van extreure ADN, un experiment molt precís i científic que als de quart suposo que els va agradar encara que era difícil.
El dimarts dia 15 de novembre els de primer el seu taller era l’essència de l’Alambí.
Els de segon van fer un taller de rèptils molt divertit en el que van aprendre moltes coses de la vida dels rèptils, i van tocar dos d’ells, una serp i un llangardaix.
Els de tercer van fer un experiment de MC, suposo que va estar bé.
Els de quart van fer un taller que es diu caos, el van fer a la biblioteca, van mirar una pel·lícula, que estava molt bé.
En resum tots dos dies, dilluns i dimarts, van estar molt bé, els de primer es van quedar impressionats amb els experiments de les jornades de la ciència i tots vam gaudir de aquests dos dies que van ser impressionants.

                                                                                                            Judith Simarro 2n B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada