NOTÍCIA DE LA SETMANA

LA NOTICIA DE LA SETMANA

Avui dilluns 4 de juny els alumnes de 1r han assistit a una xerrada sobre la Prevenció del tabaquisme.


dimecres, 5 de maig del 2010

Bulimia

SI ENCARA NO SAPS QUE ES LA BULÍMIA O SI HO SAPS PERÒ NO SAPS MOLT BÉ COM VA EL TEMA,AMB ELS SÍMPTOMES O LES CAUSES AQUI ET PROPORCIONEM UNA MICA MÉS D'INFORMACIÓ.

La bulímia nerviosa, o simplement bulímia, és un Trastorn de Comportament Alimentari d'origen nerviós en el qual la persona no té cap control en el que menja i sent una forta culpabilitat a causa d'això.
La bulímia afecta a persones insegures, i s'obsessionen pel menjar i el pes corporal. Els malalts de bulímia mengen grans quantitats d'aliments en poc temps,després es provoquen vòmits o purgues i hiperactivitat, amb intensos sentiments de culpabilitat.

Causes

El 80% dels casos apareix quan amb dietes d'aprimament sense control professional. També es relaciona l'inici amb la no acceptació dels canvis corporals durant l'adolescència, o amb un increment ràpid de pes, canvis importants en la vida, es sent menys que els demés. Se sap que el 40% de casos comencen a l'estiu.

Símptomes

Alguns dels símptomes de la bulímia nerviosa poden ser l'engreixament o l'aprimament excessiu, desnutrició i atròfia muscular, alteracions de la menstruació en dones, actitud negativa i rebuig del menjar, tristesa, irritabilitat, canvis bruscs de l'humor, problemes familiars i d'estudis, i la negació de la malaltia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada