NOTÍCIA DE LA SETMANA

LA NOTICIA DE LA SETMANA

Avui dilluns 4 de juny els alumnes de 1r han assistit a una xerrada sobre la Prevenció del tabaquisme.


divendres, 21 de maig del 2010

LA TARTA DE LES 3 LLETS!

És una pastis molt tradicional a Colòmbia, i està molt bona, nosaltres us recomanem que la proveu!


INGREDIENTS:
Per al pa de pessic:
6 ous
200 gr. de Sucre
200 gr. de Farina
1 cl. de vainilla
1 cl. de pols de coure
Per la crema:
1 pot de llet condensada (gran)
1 pot de llet evaporada (gran)
1 pot de crema espessa (gran)
Per al merenga:
3 clares d'ou
Sucre (la que vostè cregui necessària)

TALL DE PREPARACIÓ:
Pa de pessic:
Preescalfar el forn a 200 º C.
Batre els ous amb una batedora i afegir el sucre a poc a poc, batre fins que la barreja tripliqui el seu volum, després afegir la farina i batre a mà amb moviments envoltants, afegir després la vainilla i la pols de coure. Col·locar la mescla en un motlle untat de mantega i enfarinat i portar al forn aproximadament de 25 a 30 minuts, es recomana punxar el pa de pessic amb un ganivet fi, si aquest surt sec el pa de pessic està llest. Retirar del forn i deixar reposar.
Crema:
Batre a la liquadora el contingut dels tres pots de llets (condensada, evaporada i crema de llet) amb aquesta barreja es banya el pa de pessic en el mateix motlle on s'enforna.
Merenga:
Batre les clares a punt de neu i anar afegint a poc a poc el sucre fins que el merenga quedi amb consistència i tingui el dolç que agradi. Amb aquest merenga es cobreix la coca per sobre i es porta a la nevera a refredar.
Un cop acabat les postres, es pot adornar amb una mica de Canyella per sobre si agrada, o fer un caramel suau i deixar caure sobre del pa de pessic en forma de fil fi. També pot decorar amb cireres, fruites o gerds.
Les postres es pot deixar en el mateix motlle on s'enforna, però si voleu ho pot desemmotllar abans de banyar-lo amb la crema i passar-lo a un altre motlle per presentació, i posteriorment banyar-lo amb la crema i després adornar amb el merenga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada