NOTÍCIA DE LA SETMANA

LA NOTICIA DE LA SETMANA

Avui dilluns 4 de juny els alumnes de 1r han assistit a una xerrada sobre la Prevenció del tabaquisme.


divendres, 21 de maig del 2010

LA TARTA DE LES 3 LLETS!


És una tarta molt tradicional a Colombia, i està molt bona, nosaltres us recomanem que la proveu!


INGREDIENTS:
Per al biscocho:
6 ous
200 grs. de Sucre
200 grs. de Farina
1 cdta. de vainilla
1 cdta. de pols de coure
Per la crema:
1 pot de llet condensada (gran)
1 pot de llet evaporada (gran)
1 pot de crema espessa (gran)
Per al merengue:
3 clares d'ou
Sucre (la que vostè cregui necessària)

TALL DE PREPARACIÓ:
Biscocho:
Preescalfar el forn a 200 º C.
Batre els ous amb una batedora i afegir el sucre a poc a poc, batre fins que la barreja tripliqui el seu volum, després afegir la farina i batre-a mà amb moviments envoltants, afegir després la vainilla i la pols de coure. Col locar la mescla en un motlle enmantequillado i enfarinat i portar al forn aproximadament de 25 a 30 minuts, es recomana punxar el biscocho amb un ganivet fi, si aquest surt sec el biscocho està llest. Retirar del forn i deixar reposar.
Crema:
Batre a la liquadora el contingut dels tres pots de llets (condensada, evaporada i crema de llet) amb aquesta barreja es banya el biscocho en el mateix motlle on s'enforna.
Merengue:
Batre les clares a punt de neu i anar afegint a poc a poc el sucre fins que el merenga quedi amb consistència i tingui el dolç que agradi. Amb aquest merenga es cobreix la coca per sobre i es porta a la nevera a refredar.
Un cop acabat les postres, es pot adornar amb una mica de Canela per sobre si agrada, o fer un caramel suau i deixar caure sobre del biscocho en forma de fil fi. També pot decorar amb cireres, fruites o frambuezas.
Les postres es pot deixar en el mateix motlle on s'enforna, però si voleu ho pot desemmotllar abans de banyar-lo amb la crema i passar-lo a un altre motlle per presentació, i posteriorment banyar-lo amb la crema i després adornar amb el merengue .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada